murat, Muhallebi Tarifi Yorumu


en son ateşten almadan vanilin katıp blander ile beş dakika kadar çırpıp kaselere alın yalnız püf noktası yeteri kadar yani kıvamında kaynatmalısınız. bu tarife ek olarak üç kaşık unu ilave etmeliyiz bence.


murat, 24.04.2014 Tarihinde Yazdı
Cevap Ekleyin
İsminiz :
Cevabınız :
E Posta Adresi : (Sitede Yayınlanmaz)
İnsanmısınız ? :
Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin
Gönderin :














 

#



Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası |RSS Kaynağı| Yardım Forumları

Muhallebi Tarifi, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

DMCA.com

Mayıs - 2018