Muhallebi hazırlamak oldukça keyifli bir süreç. Sütü ilk önce ısıtmak ve kuru malzemeleri iyi bir şekilde karıştırmak, muhallebinin pürüzsüz bir kıvamda olmasını sağlıyor. Özellikle pişirme aşamasında karıştırmayı unutmamak, topaklanmayı önlüyor. Tereyağı eklemek ise muhallebiyi daha zengin ve kremsi bir hale getiriyor. Ben de bu tarifin detaylarını takip ederek, farklı aromalarla denemeler yapmak istiyorum. Sizce hangi aromalar en iyi sonucu verir?
Muhallebi hazırlamak oldukça keyifli bir süreç. Sütü ilk önce ısıtmak ve kuru malzemeleri iyi bir şekilde karıştırmak, muhallebinin pürüzsüz bir kıvamda olmasını sağlıyor. Özellikle pişirme aşamasında karıştırmayı unutmamak, topaklanmayı önlüyor. Tereyağı eklemek ise muhallebiyi daha zengin ve kremsi bir hale getiriyor. Ben de bu tarifin detaylarını takip ederek, farklı aromalarla denemeler yapmak istiyorum. Sizce hangi aromalar en iyi sonucu verir?
Cevap yaz