Şehriyeli muhallebili tatlıyı yaparken en çok hangi aşamada zorlandın? Şehriyeleri kavurmak mı, muhallebiyi pişirmek mi yoksa tatlının şekillendirilmesi sırasında mı? Özellikle sunum kısmındaki süslemeleri nasıl yaptın, antep fıstığı mı yoksa hindistancevizi mi kullandın? Bu tatlıyı misafirlerine ikram ettiğinde aldığın tepkiler nasıldı?
Şehriyeli muhallebili tatlıyı yaparken en çok hangi aşamada zorlandın? Şehriyeleri kavurmak mı, muhallebiyi pişirmek mi yoksa tatlının şekillendirilmesi sırasında mı? Özellikle sunum kısmındaki süslemeleri nasıl yaptın, antep fıstığı mı yoksa hindistancevizi mi kullandın? Bu tatlıyı misafirlerine ikram ettiğinde aldığın tepkiler nasıldı?
Cevap yaz