Muhallebili burçak bisküvili pasta yaparken, muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, karışımı sürekli karıştırmak değil mi? Ben de ilk denememde muhallebiyi sürekli karıştırmayı unuttum ve topaklandı. Sonuç olarak, muhallebim pek de pürüzsüz olmadı. Ayrıca, bisküvileri dizme aşamasında, bisküvilerin üzerine muhallebiyi dökerken dikkat etmek gerekiyor. Üzerine fazla dökersem bisküviler dağılabiliyor. Buzdolabında bekletme süresinin de önemli olduğunu anladım; eğer yeterince bekletmezseniz, bisküviler yumuşamıyor ve tatlı istediğiniz gibi olmuyor. Son olarak, üst süslemede kakao kullanmak yerine hindistan cevizi tercih ettim ve gerçekten hoş bir aroma kattı. Siz bu tarifi denedikten sonra hangi malzemeleri değiştirdiniz?
Muhallebili burçak bisküvili pasta yaparken, muhallebiyi hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, karışımı sürekli karıştırmak değil mi? Ben de ilk denememde muhallebiyi sürekli karıştırmayı unuttum ve topaklandı. Sonuç olarak, muhallebim pek de pürüzsüz olmadı. Ayrıca, bisküvileri dizme aşamasında, bisküvilerin üzerine muhallebiyi dökerken dikkat etmek gerekiyor. Üzerine fazla dökersem bisküviler dağılabiliyor. Buzdolabında bekletme süresinin de önemli olduğunu anladım; eğer yeterince bekletmezseniz, bisküviler yumuşamıyor ve tatlı istediğiniz gibi olmuyor. Son olarak, üst süslemede kakao kullanmak yerine hindistan cevizi tercih ettim ve gerçekten hoş bir aroma kattı. Siz bu tarifi denedikten sonra hangi malzemeleri değiştirdiniz?
Cevap yaz