Muhallebi yapmayı düşündüğümde, bu tarifin adım adım anlatılması gerçekten çok yardımcı oldu. Özellikle, pirinç ununu soğuk sütle açma kısmı, topaklanmaması için önemli bir detay. Süt ve şeker karışımının kaynamaya başlamadan önce iyice karıştırılması gerektiğini bilmek de iyi bir bilgi. Ayrıca, sunum kısmında antep fıstığı veya hindistan cevizi kullanmak, görselliği artırıyor. Farklı tatlar ekleyerek çeşitlendirmek de hoş bir fikir. Bu tarife göre muhallebiyi denemek için sabırsızlanıyorum!
Muhallebi yapmayı düşündüğümde, bu tarifin adım adım anlatılması gerçekten çok yardımcı oldu. Özellikle, pirinç ununu soğuk sütle açma kısmı, topaklanmaması için önemli bir detay. Süt ve şeker karışımının kaynamaya başlamadan önce iyice karıştırılması gerektiğini bilmek de iyi bir bilgi. Ayrıca, sunum kısmında antep fıstığı veya hindistan cevizi kullanmak, görselliği artırıyor. Farklı tatlar ekleyerek çeşitlendirmek de hoş bir fikir. Bu tarife göre muhallebiyi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz