Kadayifli muhallebiyi yapmak gerçekten çok keyifli bir deneyim olmalı! Özellikle tereyağında kavrulmuş kadayıfların o çıtır çıtır dokusu ve ardından gelen muhalebinin yumuşaklığı, mükemmel bir uyum sağlıyor. Kendi kadayıflarını hazırlarken dikkat ettiğiniz adımlar, kesinlikle sonucun başarısını artırıyordur. Krem şanti ekleyerek tatlıyı daha da zenginleştirmek harika bir fikir. Servis sırasında antep fıstığı ile süslemek de hem görsellik hem de lezzet açısından çok güzel bir dokunuş. Sizce bu tatlının en keyifli anı hangisi? Hazırlık aşaması mı yoksa misafirlerle paylaşırken aldığınız o güzel tepkiler mi?
Kadayifli muhallebiyi yapmak gerçekten çok keyifli bir deneyim olmalı! Özellikle tereyağında kavrulmuş kadayıfların o çıtır çıtır dokusu ve ardından gelen muhalebinin yumuşaklığı, mükemmel bir uyum sağlıyor. Kendi kadayıflarını hazırlarken dikkat ettiğiniz adımlar, kesinlikle sonucun başarısını artırıyordur. Krem şanti ekleyerek tatlıyı daha da zenginleştirmek harika bir fikir. Servis sırasında antep fıstığı ile süslemek de hem görsellik hem de lezzet açısından çok güzel bir dokunuş. Sizce bu tatlının en keyifli anı hangisi? Hazırlık aşaması mı yoksa misafirlerle paylaşırken aldığınız o güzel tepkiler mi?
Cevap yaz